Crossfit - Introkurs på 3ggr

Butcher Crossfit Eslöv 

Nu startar vi nya grupper! Passa på och testa crossfit...nu startar vi våra populära intro kurser som är på 3 gånger. Kursen riktar sig till dig som ännu inte testat eller är väldigt ny i Crossfit.

Vi går igenom grunderna, teknik, upplägg och som senare avslutas med ett pass. Passet är på 45-60 min och det är samma tid 3veckor framåt...så träning 1g/vecka. Samma dag och samma tid.

Denna kurs kostar 350 kr och det är begränsat till max 8 personer. 

Lördagar, start 23/4 kl 11.30 (23/4, 30/4 och 7/5)
Tisdagar, start 26/4 kl 20.15 (26/4, 3/5 och 10/5)
Pris: 350 kr för 3 tillfälle, 45-60 min/gång


Idén med The Butcher är enkel. Vi har inspirerats av all världens sporter och träningsformer och utifrån det skapat en annorlunda och varierad träning med tydliga resultat som ledstjärna. I grund och botten handlar vår träning om tron på en sund och naturlig träning utan maskiner. Back to Basics, helt enkelt.

Crossfit som träningsform kretsar kring naturliga rörelser. Vi gör sådant som efterliknar de fysiska utmaningar som mötte våra förfäder: sitta ned och stå upp, springa, lyfta, kasta, klättra, hoppa, knuffa och släpa. Vi har de här rörelserna i oss naturligt och de ligger till grund för de övningar som strävar efter att bemästra inom Crossfit. Träningen sker med t.ex. skivstång, hantlar, kettlebells, räcke, klättringsrep, hopprep, romerska ringar, medicinbollar och med den egna kroppen.

För bästa resultat utför vi konstant varierade funktionella rörelser utförda med hög intensitet.

- Och detta för att uppnå en fysisk hög prestationsförmåga och att bli så allsidig som möjligt.

Praktisk information: Bekväma träningskläder och träningsskor (ok om de är använda utomhus). Vattenflaska är bra att ta med. Träningen riktar sig till nybörjare i Crossfit eller de som aldrig testat Crossfit tidigare. Vi finns på Vindelvägen 1 i Eslöv

www.butchergym.se
 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.