Butcher Kidz/teenz vt2022

Nu kör vi igång nya grupper, start vecka 6!

Butcher Kidz
 är en träningsform för barn baserat på grundträning i styrka med kroppen som vikt, rörlighet och funktionella övningar. Framför allt använder vi leken och rörelseglädjen som inspiration i träningen. Det ska vara kul, men samtidigt nyttigt!

Butcher Kidz finns följande dagar, se praktisk information längre ner:


Butcher Kidz 6-12 år - Onsdagar kl 16.45-17.30
Butcher Kidz 6-12 år - Torsdagar kl 16.30-17.15


Butcher Teenz är en ungdomskurs på 12 veckor i Crossfit! Här utbildas du i sportens grunder. Vi går igenom bastekniker, kroppens muskelfunktioner, grundläggande kostbehov och kunskap för framtida utveckling. Målet med kursen är att varje ungdom ska känna glädje, gemenskap och inspiration att fortsätta ta hand om sin kropp och hälsa. Kanske till och med ta steget att satsa på Crossfit, världens snabbast växande träningsform tillsammans med alla oss andra på The Butcher Crossfit Eslöv.

Butcher Teenz 13-17 år - Tisdagar kl 17-17.45


Praktisk information: Barnen bör ha träningskläder och träningsskor. Vattenflaska är bra att ta med. Håret ska vara uppsatt.

OBS: Vår planering för terminen bygger på ett deltagande under hela terminen, det kommer med andra ord inte finnas utrymme för att ta emot barn mitt i terminen eller att ha ett ”klippkorts”-förfarande för Kids-passen. Klassen är 14 ggr(kidz) 12 ggr (teenz)/ termin med start för våren vecka 6 och uppehåll för sportlov och påsklov. För hösten startar det vecka 36 med uppehåll för höstlov vecka 44. Priset är 1249 kr/termin för Kidz och 1349 kr/termin för Teenz. Öppet köp 7 dagar från första veckan, vill barnet inte fortsätta så återbetalas hela avgiften förutom en adminstrativ avgift på 150 kr. 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.